Fleurtje 20-02-2003/ 07-06-2013

Fleurtje was onze eerste golden, ze was een echte werkhond en van karakter was ze een hele lieve gehoorzame hond waar we veel plezier aan beleefden. Ze was een echte will to please.

Fleurtje heeft drie prachtige nestjes gekregen

Met deze lieve golden hebben we veel aan hondensport gedaan, want moe worden kende ze niet en stond steeds klaar om ook maar iets te doen. Door al die trainingen en nestjes hebben we heel veel van honden gedrag geleerd en begrijpen ze nu ook veel beter waardoor we ze ook makkelijker kunnen opvoeden zonder er druk op te leggen. Bedankt lieve schat voor alles, we missen je heel erg, je zal altijd in ons hart blijven, vergeten zullen we je nooit.

R.I.P fleurtje !!! 

Ebony 16-04-2005/ 17-11-2017

Twee jaar later kwam Ebony erbij. Een Hovawart, dit ras is hier niet zo bekend, ze is een waak en verdedigings hond en met haar doen we IPO. Dit houd in speuren, gehoorzaamheid en pakwerk wat ze heel graag doet. Van karakter is het een hele lieve!

Je was een heel bijzondere schat, helaas hebben we je moeten laten gaan maar een bijzonder plekje in ons hart blijft altijd voor jou!!!

R.I.P Ebony'ke

26-03-2010/02-05-2022

Zeven jaar na onze eerste golden kwam deze lieve golden-retriever erbij, ons Jody. Ze heeft een heel lief karakter, is zacht maar er zit toch een heleboel streekjes in, dit maakt het ook zo plezant om een golden-retriever te hebben dan weet je dat je een hond in huis hebt. Met ons Jody hebben we Jachttraining gedaan, van de vele deciplines die we al gedaan hebben vinden we deze toch het moeilijkst. Op het eerste zicht lijkt het allemaal makkelijk maar eens als je bezig bent komen er zoveel dingen meer bij kijken. Ze was hier niet echt geschikt voor en daarom doen we nu prooiwerk met haar, dit vind ze veel fijner om te doen dan de jachttraining.


Plotseling was je er niet meer, je was ons verpleegstertje die ons door moeilijke tijden loodste en aan de andere kant een fantastisch goed werkertje. Bedankt lieve schat voor alles, vergeten doen we je nooit want je blijft in ons hart! We missen je heel erg!!!


RIP Jody'ke

Moyra 03-08-2013

Op 3 augustus 2013 is ons Moyra geboren, Flying Kangaroo Moyra noemt ze. De 25ste september mochten we haar gaan halen en ze was de kleinste van het nestje. Zo lief en schattig maar ééntje met pit. Voorlopig doen we alleen gehoorzaamheid en vooral genieten!!  

Catori Pippa 21-09-2016

Op 21 september 2016 werd ons Pippa geboren hier in huis, ze is een dochter van ons Moyra haar eerst nestje. Net als haar moeder is ze een groot knuffelbeertje die af en toe een energieboost krijgt en dan kan je maar beter iets gaan doen met haar.

Reba 14-02-2018

Op Valentijnsdag 14 februari 2018 werd ons Reba geboren.

Ze is ook een dochter van ons Moyra, heel lief en natuurlijk ook een knuffelbeertje.

De energie raast de hele dag door haar lichaam, een echt genot om mee te werken, het voornaamste voor Reba is water. Daar kan ze de hele dag in blijven zitten, dit heeft ze niet van vreemden de mama en de zus zijn net hetzelfde!

Deel deze pagina

Catori Vianey 15-02-2022.


Vianey is super lief, vol energie net als haar mama Reba wil ze de hele dag werken.

Een stuiter dametje dat ook heel hoog kan springen vooral als we gaan werken en oefeningetjes gaan doen.